Rosenbado

En 85:a som fan för en gång skull ska kommer ner till dröm vikten 75-70 kg vem vet men 2013 is the year !! Johanna Rosengren

banta dieter losa vikt = forever

Publicerad 2011-02-14 11:00:23 i ,

banta varje dag och varje helg, det tycker jag e kul, ja men jag gör det, det är ett av mina stora intressen (tragiskt nog?) att äta nyttigt, gå på sopp diet prova  nya piller alla dieter tycker jag e kul, men just nu är det viktväktarna som äger, det går sakt men det går bra -14,8 kg sen aususti (6 månader), Fick oxå av min älskling ett friskis kort som jag kommer iväg på minst 1 gång i veckan, går till dagis varje dag i stort sett, jag har mer o ge men, kan inte, tiden räcker inte och ibland är orken nån annan stanns, 2 barn ett hus och en man ja ni vet ju att sånt tar orkar och tid=p

När är det påsk jag satte ju upp mitt mål i höstas att väga som jag gjore när jag blev gravid då ... 8 härligt kg dit, kanske ,.. kanske inte går det borde ju vara 6 veckor dit, går nog inte  men nära är bra oxå=)

jag och min syster satte upp knasiga mål att till sista feb skulle vi gå ner 5 kg bara dit är det 2 kg kvar, jisses kommer inte gå, om jag inte gör en kombination med nutrilett, men denna vecka är ju min svullar vecka, alla <3 dag idag, i morgon min födelsedag, på fredags min dotters dag på lördag kalas? gäller att hålla händerna i styr, röra på sig extra och äta med måtta!!! 

nu önskar jag alla som tycker om mig den mysigaste alla hjärtans dagen !! rå om varandra ordentligt ha tålamod med alla runt omkring er, ja jag önskar er alla mera tålamod oxå!

paz y amor!

Om

Min profilbild

Janna Johanna Jannapush

Livstill, banta, dieter, piller och rensningar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela