Rosenbado

En 85:a som fan för en gång skull ska kommer ner till dröm vikten 75-70 kg vem vet men 2013 is the year !! Johanna Rosengren

Mår så bra!

Publicerad 2009-04-30 14:27:58 i ,

Viktnedgång: vägde mig här omdagen och har gått ner 800gr sen 19 april (10dagar) det känns mkt mkt bra.
Min mor har ju en speciell våg som kollar hur mkt muskler o vatten o fett m.m man har i kroppen, det är en hemskt våg som alltid ger hemska svar och än idag MEN det har blivit då otroligt mkt bättre sen januari.
Som tex att jag har gått ner 5 kg, fettet runt organen har minskat från en 5:a till en 3:a mina muskler har ökat med 5 % el om man säger 5 kg, (den siffran e dock mer om man räknar från januari) sen till det värsta hihih i januari var min kropp som en 50 åring.. *host* nu är den som en 36åring... jag är 24 år hahaha hemsk våg. men vi jobbar på det.. vi blir bättre kompisar för var månad som går=)
Motinen bara rullar på vi e budisar leker varje dag.. maten är sååååå mkt bättre än för 6 månader sen men det vill sig ändå inte så mkt som jag vill. så 18 maj är det tyvärr men sant soppdiet som gäller i 2 veckor, måste rasa i vikt=)
Jag tar till alla medel för att nå mitt mål. sånn är jag. Det var värre förr=)
NOG om min VIKTNEDGÅNG=)

Hus:
Fick ett underbart besked från banken idag... nu ska det andra bara bli underbart, jag ska inte hoppas eller tro men efter som min sambo kommer från ett troende land o jag borde bli mer troende så om Den övre makten gör så detta går som jag vill... LOVAR jag till Jungfru maria o hennes familj att be varje dag tills jag stupar . tänka sig att jungfru maria har familj fast att hon e oskuld?=)! *skojar* jag skojar alltid om saker jag inte faattar. MEN ber gör jag AMEN

Happy valborg till er alla va inga fjortisar o sup er fulla oki=)

PAZ Y AMOOOOOOOOOR yoo yoo

Vår krafter

Publicerad 2009-04-21 16:33:37 i ,

Ja det var illa hur länge sen jag skrev här da=) men jag tackar för påminnelsen=)


Nu e vi inne i vår andra vecka hos mormor o morfar! det e tur vi sover i gäststugan annars hade man blivit irreterad att bo 5 pers på nja vad kan det vara 60 kvm? inte en meter mer är det iaf=)


Min Viktnedgång i feb hade jag väl gått ner 5 kg, sen när jag vägde mig i slutet av mars hade jag gått upp 1 jäkla hela KG   för i Mars vart GI maten fel och jag blev lat=)
sen blev det april...1 april drog stegräkne tävlingen igång för anställda i Trosa kommun och jag älskar att vinna tävlingar så då kom promenaderna i gång 15.000 steg varje dag är målet ,tävlingen slutar sista Maj

Sen kom påsken som ett brev på posten=p med allt det goda, bara det att jag hade lov gjorde allt svårare med promisarna och maten, oki tänkte jag nu går jag väl upp mera eftersom promenaderna blev kortare och maten i större lass... men så vägde jag mig 15 april och vågen står på samma siffror som i slutet av Mars *jippi* i feel very lucky*

Nu da? jo Varje måndag är det Therabandsträning 75min, varje dag 15.000 steg absolut minst 10.000, vissa onsdagar är det vattengympa, följer oxå ett schema med hur mkt man ska röra på sig varje dag som Martin från lets dance har fixat i en Tidning följer man ska man gå ner 4 kilo på 4 veckor.  OM man äter rätt, som jag har gjort i 1,5 vecka nu. Med martins program ska man väga sig varje Söndag så nu på söndag får vi se hur duktig jag är, där är jag nu..

Det andra jag längtar till nu är mitt sommarlov=) det är om 8 veckor bara=) o på 2 månader kan man gå ner mkt=)
i´ll show you

Besos mi vida

Om

Min profilbild

Janna Johanna Jannapush

Livstill, banta, dieter, piller och rensningar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela