Rosenbado

En 85:a som fan för en gång skull ska kommer ner till dröm vikten 75-70 kg vem vet men 2013 is the year !! Johanna Rosengren

Paz y Amor

Publicerad 2009-03-27 10:16:58 i ,

Hoppsan det är fredag! Men jag fick inte avsluta min fredag så som jag brukar..Jag gillar att jobba hårt i en vecka o sen när man jobbar på fredagen e det sån härlig harmonisk stämmning för att man vet det är fredag o sen-----> HELG.
Men i natt böjades det med att M vakna vid 04 o var vaken i en timme kokhet! *feber* vi somna i 1 timme o vid 06 var febern kvar så jag ringde alla 48 samtal man måste när det e dags att Vabba, men idag fick jag slå en extra signal till min snällaste kikki, hon skulle ju komma med Sonya idag.
Hon o Mio skulle leka träna o allt vad det heter! Men vi tar det senare lite olyckligtvist måste jag säga!

Men ikvällen blir räddad på andra sätt TVen viktigt idag Let´s dance & Hockey  *i have a secret* *don´t quit until it finished*
Let´s dance: Laila är ju duktigast det ser bäst ut, men Magnus e ju den som verkligen har visat att man kan dansa liten som stor, hård el mjuk.  Ikväll alltså Porsche mot Volvo eller som jag vill säga det Lgh mot Villa  (20:00)
 Hockey : Leksand mot västerås det e som bara inget mer med det=p (19:15)

Kalkade kaffebryggaren i går.. hmm vet inte vad jag ska säga om kaffet det smakar lixom inte som det ska Hahaha.
Juste ikväll är det hemglassen (glassbilen)  *nu lurare jag dig nu lurare jag dig på H och K-tabletter*  så gick den när jag var liten nån annan som har en annan text?=) Men när vi köper glass ska vi samtidigt lämna en lapp. o jag ska vinna en lyxig semester på skara sommarland!

Peace n love som heli säger, Jag ska där emot uttrycka mig så hära  Paz y Amor
en får allt en får inget, så är det med allt i både ont och gott. Ibland vill man inte vara den som får allt, ibland förtjänar inte den som får allt för ALLT är inte ALLTID något gott .. (utan) *ont*

HobbyAntis (antroposofisk)

Publicerad 2009-03-22 18:12:40 i ,

En mkt fin komplimang av Surre mannen samt hans fru..(min syster). Jag ska berätta för er vad en HobbyAntis är,
Det är en som har rostade kikärtor, bönsallader, dinkel och nötter som ett "intresse" (el i mina ögon en som är medveten om vad som gör MIN kropp gott) =)

Idag har jag tillbringat förmiddagen i V-ljung träffade min arbetskamrat och hennes 5 månaders valp Isaac, vi var i skogen o på åkern=) o hade hundarna lösa o sprang runt o gömde oss, det var länge sen 2 timmar bara försvann på detta viset.
Är faktiskt mkt glad över hur Mio uppförde sig han har verkligen förbättras till tusen det var en glädje att göra detta.
Måste erkänna att jag var nervös innan, men nu vet jag att jag kan lita på Mio 100 gånger mera.. och vi ska försätta öva på detta!

Fan att få in bilder från mobilen till datan det e fan ett heltids arbete SKIT!
nu skippar vi detta och nu ska vi äta rikemans mat
CIAO=)

LEKSAND

Publicerad 2009-03-18 19:10:09 i ,

Lite vågat kan ni tycka, men jag vet som sagt vart jag har gubbarna! Dom tar det... nån annan möjlighet finns inte.. Lixom det finns ingen annan lösning än att vi vinner över AIK idag.. och det vet vi om.. därför e det bara att göra det o få det överstökat *fint* *stolt* *nöjd*

Idag?.... vilken dag? nej det känns som jag har stannat upp och bara väntar på framtiden.. jag missar dagarna måste sluta för inget funkar inte promenaderna inte att äta måttligt sötsuget har anfalligt ----> Sötsaker=Ohyra, Jag får inge svar från jobberna jag sökt allt ALLT mot arbetar mig, Janna Johanna e inte van med motgångar. Gud pissar på mig hahaha  får inte säga det högt.. då blir min katolik arg=) jag säger det bara i gaderoben=p

HAHA jag peppar mig själv skriver om totlat hopplösa saker jag ska forsätta sen när LEKSAND ... ni vet .
Nej det gick ju inte.. AIK hade andra planer, en annan lösning=/  *förvånad* med min tur *nej*

Idag, dagen efter, hmm Ska jobba med  min syster yster=) efter jobbet ska alla mattanterna i kommunen åka till Boda borg, hmmm ja jag vet inte om jag ska skratta el  gråta.. det e inte mitt påhitt iaf=) men ska ta vara dagen *fånga dagen* som alla har in tuttuerat på sin kropp inte jag dock.

puss da!

3 år

Publicerad 2009-03-16 08:59:43 i ,

Detta är dagen som jag och min D har hållit ihop i jepp 3 år=), tänker inte berätta allt vi hunnit  med på bara...3år=) men speed e namnet haha. Men något som är säkert är min kärlek till  honom! Älskar D så mycket!

Min helg fredagen den 1-3 kan inte skriva det rakt ut då får jag otur nästa gång... den dagen försvann toppen på mitt finger under kniven på jobbet! fy den dagen raderar vi tack... lördagen var det 
*Can you keep a secret Can you keep a secret för hela slanten

"Här är ungefärlig översättning av La Voix:

Jag älskar dig, älskar när
Jag hör rösten ...
Jag älskar dig, mitt liv
är ingenting utan dig
Jag lever mitt liv för dig
Det är universum för mig
Jag älskar dig, älskar när
Jag hör rösten ...
Kärlek! "

Jag är en jävel på franska =p glömm inte det!
Sjutton gubbar nu måste jag springa tilldagis med Dottra
Talk more later.. sorry write!

Glädjen är blandad

Publicerad 2009-03-10 19:59:24 i ,

Nu har bloggen legat på hyllan ett tag, just för att min bästa heli varit här... och det är med stor sorg (på riktigt) jag måste säga att hon farit hem, som det så fint heter! och på riktigt tycker jag det e super suuuper tråkigt känns så tomt o trist o alla ord som finns åt det hållet. MAAAEEEN jag e glad för jag hoppas och tror att hon kommer få det bra och jag önskar det bästa till henne så som hon har önskat till så många, gång.... på gång.... !
Jag vet att allt inom 2 år e ett lyx och det ska inte bli mer än det nånsinn igen!!!!

Jag då jooo jag har börjat med min styrketräning (therabandsträningen) som vanligt har Ledare lyckas fång mitt intresse heheh (ta det på rätt sätt) hon hittar alltid träningar som faller mig i tycke! Har ju mer press nu att klara mitt mål till Midsommar *Heli heli *

*Varje måndag therabandsträning, massa promenader, vattengympa på onsdagar meeera promenad! sen väntar vi ju på en gratis träning... blir det .. hmm jaaa vad blir det.. Afrikansdans kanske?=)  så ni ser ju att träningen e här! Nu ska  bara GI få liv igen till MAAAX.

Nåväl skamm den som ger sig SEKTEN ska inte få segra! are uuu with me?


*suck så toomt*

Kram

Vägnings Söndagen=)

Publicerad 2009-03-01 15:36:39 i ,

Jiiippiiii som jag och M brukar säga när något går som det ska!
Var och vägde mig på den rätta vågen som jag vägde på mig första gången, hos mamma o pappa!
Skönt även fast jag varit duktig på att fuska denna månad o haft kalas efter kalas har jag ändå gått ner 2kg så totalt sen Januari är det nu 5 kg.. exakt. Och jag märker inte ens att jag är på en "diet" jag menar det är inte svårt, jobbigt eller nått!

Men jag ska verkligen skärpa m ig denna månad kanske till och med köra rivstarten dom beskrivre i en GI BOK, då om jag minns rätt ska jag äta 20 gram kolhydrater/ dag hmmm äh ja något sånt jag har det i en bok iaf... Det ska iaf vara mer åt det hållet än masssa fusk mitt i veckan=).. Snart börjar min träning oxå!! så vi håller tummarna att i slutet av Mars är det MINST 2kg till, MINST
Är så trött=/ men nu ska jag ta en söndags promenad med min personliga tränare ;) hehe
KRAM
*tooomorrow toooomorrooow  my SunShine is here*

Om

Min profilbild

Janna Johanna Jannapush

Livstill, banta, dieter, piller och rensningar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela