Rosenbado

En 85:a som fan för en gång skull ska kommer ner till dröm vikten 75-70 kg vem vet men 2013 is the year !! Johanna Rosengren

En mobil historia en tidig fredag

Publicerad 2010-03-19 08:24:53 i ,

Det har varit en sånn konstig natt/tidig fredags morgon det börjar så hära: innan jag gick o la mig såg jag att Diegos mobil låg nere och han låg uppe o sov men jag tog inte med mig hans för den var konstig=trasig, min mobil visste jag bestämmt att jag lagt vid nattduksbordet, men när jag kom upp låg ingen mobil där .. jag tänkte att diego nog tog min och ställde alarmet på då hans inte funkade. och eftersom han går upp innan mig o jag alltid vaknar när han går upp så skulle jag ju inte försova mig.. men vid 04:30 vaknar Diego går ner o hämtar sin mobil och kommer upp laddar den o pillar på den en lång stund (eftersom han har min gamla mobil så visste jag att man måste kasta den i golvet så den ska funka igen , men det vet han inte om) Diego lägger sig 2 sek sen hoppar han upp igen o ger upp nattsömnen o gör sig iordnng, nu e jag iaf väldigt vaken men försöker bli trött jag lyckas väl halvt sen inser jag hur otroligt kissnödig jag e o att bebisen imagen bråkar som en tok (leker karatekid)och melody ligger o nyper mig i armen (blir galen) så jag kissar o funderar på vart e min mobil då? jag traskar ner går till min vinterjacka o där i ligger den jag har inte rört den sen jag slutat jobba, bara tänkt att jag ska lägga den på nattduksbordet, Diego sitter i köket e pigg o inväntar klockan.. jag vinkar o går sen upp till värmen , melody har nu oxå vaknat (06.00) Diego kommer upp vi pratar och melody sjunger "blinka lilla stjärna" o tar ramsan om "trollerna uppe på berget" sen går mi vida till jobbet o jag dushar melo tittar på booliii .. nu e jag här 45 min innan jag börjar o allt e klart =)

har dessutom hunnit fiska efter XP på farmville o skrivit min mobil uppsats!

*nöööjd*
Är gravid i vecka 31 +1 bebisen leker karatekid i magen varje stund jag tar en pause från stressen, jag ska jobba i 2 veckor + ett påsklov = 3 veckor=) sen blir jag hemma jag ska träffa alla jag inte hinner el orken räcker till med annars.

paz y ammor mis amigooos!!

sämst sämst!

Publicerad 2010-03-01 14:54:18 i ,

jo nu e sportlovet över o jag borde ju jobba men så kom en illa mående feeling över mig o hela söndagen spydde jag, på kväll fick jag beålla 1 kopp te o en knäckemacka det tackar jag för...not I love food! har eksem på handen o armbågen och så hära e det! jag skulle aldrig få detta om inte mitt immunförsvar är något sämre nu under graviditeten o all stress det e säkert stresseksem , men hur ska man kunna sluta stressa när jag arbetar o fungerar som bäst under stress... nog om detta!

En bok alla bör läsa "Till dess din vrede upphör" av Åsa Larsson
tipsa gärna mig om nya bra deckare/spökhistorier

Älskar vårat nya hus=) och min underbara sambo han gör mig så lycklig! om man kunde skulle jag vilja stoppa in han i min kropp så han fick känna min kärlek.. (o inte stoppa in stoppa in nu för er som e nasty)

Vi har köpt fiskar det e våra små raringar en heter blå (kampfisk) och den andra lila (guppy) dock måste vi köpa 2 honor till kampfisken den torterar nämligen lilla lila! =( det e bara o sniska till dom på stjärten så lugnar dom sig!

Min dotter är så duktig nu när hennes mamma e på sämsta hurmör! o min rara syster sa det e bara o vänja dig snart ska du vara hemma i 1 år tack=)
är i vecka 27+4 tror jag, jobbar i 5 veckor till, efter påsklovet blir jag iaf hemma... om inte FK säger annat men de vore dumt hihih
nej idag e jag nog mest bitter o tycker synd om min själv o på någe vis blev jag hemma i morgon oxå måste ju tänka på att inte smitta ner andra=/

MEN!

PAZ y AMOOOOOOOOR

Om

Min profilbild

Janna Johanna Jannapush

Livstill, banta, dieter, piller och rensningar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela